Voorwaarden

 


 

Wij  ( Wendy en Ad ) zoeken vrouwelijke en mannelijke modellen die willen poseren voor Boudoirfotografie (lingerie, topless, naakt, bodypaint). In ALLEEN portret/mode/lingerie foto’s hebben we GEEN interesse. We verwachten dus dat je geen bezwaar hebt tegen naakt poseren. GEEN PORNO !
Bij bodypaint is een string of slip mogelijk, natuurlijk afhankelijk van het ontwerp.

Met alle modellen maken we vooraf duidelijke afspraken, waarbij een overeenkomst in tweevoud wordt ingevuld en ondertekend. In deze overeenkomst staan de rechten en plichten van zowel model als fotograaf. Wil je de tekst van de overeenkomst lezen, kies dan onder het tabblad  "Overeenkomst". De foto's blijven absoluut persoonlijk en worden zonder jouw toestemming niet gebruikt voor publicatie of commerciële doeleinden (hetgeen ook als zodanig vastgelegd wordt in de overeenkomst).

We betalen voor het poseren geen honorarium of reiskostenvergoeding, maar je ontvangt geef een cdrom / dvd met de foto's als vergoeding  . Momenteel gebruiken wij een Nikon met  16 megapixel camera. Hierdoor zijn van de foto's zonder probleem A4 formaat afdrukken te maken. De cdrom/dvd ontvang je normaal gesproken binnen 2 weken.

Je vriend, partner of man is van harte welkom bij de sessie, op voorwaarde dat hij zich er niet mee bemoeit. Ik heb niks te verbergen, dus daarom heb ik ook geen bezwaren tegen diens aanwezigheid.

Waar bevindt zich onze fotolocatie ?

Afhankelijk van het gewenste omgevingsscenario wordt de fotolocatie bepaald. Indien je liever gefotografeerd word in je eigen vertrouwde omgeving of heb je er bezwaar tegen hebben om naar ons toe te komen, maar heb je zelf de beschikking over een studio of een lokatie voor een fotosessie (binnen of buiten), dan komen we graag naar je toe.