Your Boudoir

Wie zijn wij?

Your Boudoir is eigendom van Ad Marinus en Corry van der Velden. Wij zijn gespecialiseerd in Boudoir Fotografie. In 2012 zijn wij begonnen met het maken van boudoir foto’s en hebben in onze studio een tal van mogelijkheden voor het maken van smaakvolle, sensuele en elegante foto’s. Wij brengen wat de vrouw of man in u speciaal maakt tot een ultiem plaatje. Onze Boudoir sessies zijn leuk, ontspannen en comfortabel. Ons doel is om uw intieme portretten er geweldig uit te laten zien.

Vooraf

Voordat we aan de shoot beginnen houden we eerst een kort intake gesprek met je waarin je kunt aangeven wat je graag zou willen en wat vooral niet. Ook kunnen we dan samen kijken naar een geschikte lokatie, want naast onze eigen studioruimte, kan een shoot op lokatie kan ook erg verrassend zijn.

Wat heb je nodig?

Neem gerust eens een kijkje in ons portfolio. Je kunt er wat ideeën op doen, maar eigen inbreng kan ook veel toevoegen. Uiteraard beschikken wij over diverse kleding en materialen waar we gebruik van kunnen maken tijdens de fotoshoot. Je kunt denken aan stoffen, meubels, sieraden, pruiken en diverse maten bovenkleding en schoenen. Vergeet vooral niet je eigen mooie lingerie mee te nemen waar jij goed in voelt. Een shirt, blouse of iets waardevols van je partner kan ook een leuk effect geven. Tot slot kun je nog even stil staan bij de make-up. We adviseren je om zelf voor je make-up te zorgen op een manier die bij jou past en waarbij jij jezelf goed voelt. Vind je het lastig passende make-up te vinden dan helpen wij je graag met onze visagie-middelen.

Privacy

Wij vinden het belangrijk om de privacy van onze klanten te waarborgen. Uw foto's zullen niet voor onze website, social media of andere doeleinden dan voor uzelf worden gebruikt, tenzij anders is afgesproken. Om u hiervan gerust te stellen bieden wij u een privacy-overeenkomst aan. Het bewerken en afdrukken van de foto's hebben wij in eigen beheer.